Fuvarozás

Ahol a fuvarozás valóban gördülékenyen működik

A fuvarozás megszervezése ne jelentsen problémát a vállalkozásának.

Munkatársainak nem kell órákat a fuvarozás lebonyolítása miatt telefonálgatnia – le- és felrakókat, időpontokat egyeztetnie, szállítmányait nyomon követni –, ha ránk bízza a vállalkozásánál felmerülő fuvarozási feladatokat.

Bármit és bárhova

Saját járműparkkal rendelkezünk, és emellett közvetlen kapcsolatban vagyunk más közúti áruszállítókkal, légi és tengeri szállítmányozókkal is.

Szükség esetén minősített alvállalkozókkal dolgozunk, ennek köszönhetően alkalmasak vagyunk bármilyen mennyiségű áru fuvarozására.

Hozzánk több száz tonna fuvaroztatásával ugyanúgy fordulhat, mint 1-1 kisebb csomag célba juttatásával.

Eseti vagy állandó megbízásait képesek vagyunk mindig a kért határidőre teljesíteni.

Budapest szívében – hiszen mindig felkészülünk a különböző helyszínek sajátosságaira – éppúgy határidőre teljesítjük a feladatainkat, mint az EU-n belül vagy kívül.

Gépkocsijaink GPS-szel vannak felszerelve. A tapasztalt, rutinos gépjármű vezetőinkkel folyamatosan kapcsolatban vagyunk, így kívánsága szerint percre pontos tájékoztatást tudunk nyújtani küldeményeinek, szállítmányainak aktuális helyzetéről, várható célba érkezéséről.

Az ár kérdésében is Ön dönt

Ön dönti el, hogy a szállítmány indításakor az ár, vagy az áru mielőbbi célba juttatása legyen-e az elsődleges szempont.

Amennyiben Önnek az ár az elsődleges szempont, és nem ragaszkodik az azonnali teljesítéshez, akkor a garantáltan a legkedvezőbb áron tudjuk a fuvarozási megbízását teljesíteni.

Az időben leadott, jól tervezhető fuvarmegbízásokkal lényegesen jobb helyzetbe hozhatja vállalkozását, mintha azonnali megbízásokat kér.

A hatékony és gazdaságos fuvarozásban segítik tapasztalt fuvarszervező munkatársaink.

Számunkra partnereink elégedettsége a legfontosabb, hiszen így látjuk biztosítottnak a hosszú távú együttműködést.

Amennyiben fuvarozással kapcsolatos kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.