Raktározás

Raktározás logisztikai szolgáltatással

A raktározás külső szolgáltatóval oldható meg a legrugalmasabban, ezzel együtt a leggazdaságosabban.

Amennyiben nem saját üzemeltetés keretében raktároz, akkor a költségei a forgalommal arányosan növekednek vagy csökkenek.

Miért fizetne fix költségeket?

A saját tulajdonú raktár építése vagy vásárlása, illetve a bérelt ingatlan fenntartása gépekkel, kiszolgáló személyzettel együtt, állandó kiadásokat eredményez akkor is, amikor a munkatársak és a gépek munkaideje nincs kihasználva.

A ROSAS Logisztikai Kft. hosszú távon vagy átmeneti időre megoldja partnereink raktározási feladatait.

Raktárunk Budapest XXIII. kerületében, az M51 (régi 0-ás) és az 5-ös csomópont közelében, tehát elérhető helyen terül el.

Mivel kívül esik Budapest forgalomkorlátozására alá eső területén, ezért 12 tonna össztömeg feletti gépjárművekkel is megközelíthető.

Raktárunk kiválóan alkalmas azoknak a bérlőknek, akik disztribúciós és/vagy city logisztikai folyamatok lebonyolításával foglalkoznak, vagy ilyen szolgáltatást igényelnek.

Teljes körű logisztikai szolgáltatást, rövid- és hosszú távú raktározási lehetőséget tudunk nyújtani az igényeknek megfelelően, 1000 Eur paletta helyig.

Kézi és gépi rakodást, komissiózást, gyűjtő szállítmányok kezelését akadálymentesen megoldjuk.

Mivel a ROSAS Logisztikai Kft. rendelkezik a szükséges engedélyekkel, ezért vámáru köz- és átmeneti megőrzési raktározást is vállalunk.

Milyen előnyökkel jár, ha bennünket választ?

  • Nem kell ingatlanra, gépekre és eszközökre költenie.
  • Nem kell személyzetet alkalmaznia, ezért a szabadságolás vagy táppénz alatt a helyettesítés, nem az Ön feladata.
  • A raktárterület igény szerint alakítható, napi szinten változhat az igénybe vett kapacitás
  • Szakmai tapasztalatainknak és infrastruktúránknak köszönhetően jobb, gyorsabb és hatékonyabb szolgáltatást tudunk nyújtani, mint ami a kis és közepes vállalkozások esetében jellemző.

Amennyiben professzionális megoldást keres raktározási problémáinak megoldására, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.