Szállítmányozás

Megbízható, pontos partnert keres, aki segítségére lesz a szállítmányozás megoldásában?

Ha olyan csapatra van szüksége, amely több tonna árut vagy egyetlen raklapot is képes szállítani, akkor a legjobb helyen jár. Kapcsolatban állunk közúti fuvarozó cégekkel, futárszolgálatokkal, légi, vasúti és tengeri szállítmányozási ügynökségekkel.

A tervezés hatalmas előnyt jelent az Ön vállalkozása számára. Ne hagyja utolsónak a teendői listáján!

Hosszú távú partnerségünk alapja, hogy küldeménye a megfelelő időben, a megfelelő helyre és természetesen a megfelelő állapotban érkezzen meg. Legfőbb célunk partnereink sikere, mert ez garantálja együttműködésünket a jövőben is.

Lehetősége van választani FTL és LTL fuvarozási módok közül.

Full Truckload (vagyis FTL) esetén, kizárólag az Ön szállítmánya van az autón. Ezt abban az esetben érdemes választani, ha a rakománya legalább 80-90%-ban kitöltené az autót, a rakományának egy meghatározott napon/időpontban kell megérkeznie és szeretné, ha a szállítmányozó kizárólag az Ön szállítmányára figyelne.

Less than Truckload (vagyis LTL) esetén az autó több részrakományt gyűjt össze. Ezt abban az esetben érdemes választani, ha a rakománya nem tölti ki a kamiont, vagy a költséghatékonyság fontosabb, mint a tranzitidő.

Egyetlen raklapot is vállalunk, ami a csomagküldő szolgálatokkal nem lenne gazdaságos.

Továbbá furgonos express kézbesítési opciót is választhat 5-10 palettáig, mely akkor érdemes, ha a rakománya sürgős, gyorsabb szállítást igényel, mint az LTL.

Ha nem biztos, melyik szállítási mód lenne a legkedvezőbb forduljon hozzánk bizalommal és segítünk a döntésben!

A legolcsóbb áru szállítást keresi? ne menjen tovább! Erre van tengeri megoldásunk.

Gyorsan kell kis vagy közepes mennyiségű áru? Már repülünk is!

Egy szállítás, ami gyorsabb, mint tengeren, de olcsóbb, mint a levegőben? Vasút a megoldás.