Kombinált fuvarozás, hatékonyabb import és export

biztonsagos-import.jpg

A nemzetközi szállítmányozás kis tételben hagyományos módon gazdaságosan nem oldható meg. Kulcsfontosságú az is, hogy a hosszú út során az áru teljes biztonságban legyen. Megoldás lehet a kombinált fuvarozás.

Kombinált fuvarozás esetén legalább két szállítóeszköz alkotja a láncot. A hagyományos szállítással szemben, legyen szó importról vagy exportról, a szállítmány sokkal nagyobb biztonságban lehet, ha pl. konténerbe kerül. Nincs szükség az áru átrakodására, elég a szállító eszközt áthelyezni egyik járműről a másikra.

Hatékony import és export, egy szolgáltató

Miért érdemes a kombinált fuvarozás mellett dönteni? A különböző szállítási alágazatok rendszerelőnyeit kombinálja. Így sokkal hatékonyabb, fejlettebb szállítási rendszer jön létre. A megbízók elvárásait magas fokon teljesíti.

Az 5 legnagyobb előny:

  • Nincsenek dugók, nincs késlekedés: a hétvégi, éjszakai és ünnepnapi közlekedési tilalom nem vonatkozik a vasútra és a hajóra, és a haladást közlekedési dugók sem akadályozzák.
  • Biztonságos import és export: a hatékony fuvarszervezéshez minden eszköz a rendelkezésünkre áll, beleértve a raktári szolgáltatásokat is – amennyiben a rakományt szükséges akár átmenetileg, akár hosszabban tárolni.
  • Rakodási kapacitás növelése: a kombinált szállítmányozás lehetővé teszi egy akár 29 tonnás rakodási tömeg szállítását. Ezáltal csökken a be- és kirakodási műveletek száma. Saját járműparkkal rendelkezünk, és emellett közvetlen kapcsolatban vagyunk más közúti áruszállítókkal, légi és tengeri szállítmányozókkal is. Szükség esetén minősített alvállalkozókkal dolgozunk, ennek köszönhetően alkalmasak vagyunk bármilyen mennyiségű áru fuvarozására.
  • Zöld fuvarozás: kombinált szállítmányozásban a tehergépjárműves, vasúti és vízi szállítást kombinálják egymással. Így a károsanyag kibocsátás jelentősen csökkenthető.
  • Import áfa átvállalása: a legtöbb importáló cég számára hatalmas teher, hogy a harmadik országos importáru áfáját vámolás során be kell fizetnie, még mielőtt bevétele származhatna az értékesítésből. Tartozzon azon kiváltságos cégek közé, akik csak az eladás után fizetik be az Unión kívülről behozott áru áfáját!

Válassza a legjobbat

Több száz tonna áru, akár egy kis doboz szállítására sem mondunk nemet, és képesek vagyunk azonnali megoldásokat kínálni.

Önnek nem kell a szállítmányozás leghatékonyabb megoldásával tölteni az idejét – különféle fuvarozó cégek után kutatni.

Legyen szó importról vagy exportról, nem jelent gondot akár egyetlen kis csomag, vagy több száz tonna rakomány szállítása. Az EU-n belül – vagy az EU-n kívül – mi elintézzük Önnek. Megtaláljuk a leggyorsabb és a leggazdaságosabb és legbiztonságosabb megoldásokat.

Nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot! 

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük