Új és izgalmas ízek az asztalra – Egy uniós szabályozás megkönnyíti a távol-keleti importot

Unios-szabalyozas-konnyiti-a-tavol-keleti-importot.jpg

2023-ban új esélyt kaptunk arra, hogy szintet lépjünk az életvitelünkben. Sokan tettek fogadalmat és határozták el, hogy idén előtérbe helyezik az egészségüket, egészségtudatosabb, illetve izgalmasabb ételeket és különlegesebb terítéket tesznek az asztalra. A pazar, de a gyomrot megterhelő magyar kulináris élmények mellett tehát olyan trendi ételkultúrák is teret hódítanak, mint pl. a távol-keleti konyha, és egyre többen használják a hozzá illő autentikus porcelán étkészleteket.

Hogyan kapcsolódik mindez a vámügyintézéshez, illetve a szállítmányozáshoz, és milyen lehetőséget tartogat a hazai, távol-keleti importtal foglalkozó vállalkozások számára? Tudja meg itt.>>>

Fellendülőben a távol-keleti import

A technológia fejlődésével ma már szinte végtelen számú receptet találhatunk az interneten, és a távol-keleti importnak köszönhetően a legtöbb hozzávaló könnyen beszerezhető szinte bármelyik szupermarketben vagy helyi ázsiai boltban.

A magyarok nagy része szereti a távol-keleti fogásokat, és közülük sokan előbb vagy utóbb vállalkoznak is egy-egy ízletes étel otthoni elkészítésére, mert a receptek nem bonyolultak, és nem igényelnek különleges főzőtudást. Ahhoz azonban, hogy az ételek igazán autentikusak legyenek, érdemes megadni a tálalás módját, pl. távol-keleti porcelán étkészletekkel.

Mivel a tavasz a megújulás időszaka, sokan elérkezettnek látják az időt arra, hogy új színt vigyenek az otthonukba. Miért is ne csempészhetnének ezek az emberek valami különlegeset a mindennapokba? Miért ne kényeztethetnék március 8-án, a szokásos nőnapi virágcsokor helyett, egy autentikus távol-keleti ebéddel vagy vacsorával a szeretteiket?

Már csak gondoskodnia kell valakinek arról, hogy mindezt lehetővé tegye számukra. Aki akár lehet Ön is!

Az Európai Bizottság legutóbbi, 2023. január 20-i, 2023/148-as rendelete (EU 2023/148) egy új céggel bővítette az exportra gyártó kínai vállalatok listáját, ami jelentősen megnöveli a konyhakerámia-piac szereplőinek lehetőségeit. Ráadásul a távol-keleti importnak a konténerszállítási költségek csökkentése is kedvez.

Ha szeretné felfedezni ezt az új lehetőséget, szeretné elhozni a Távol-Kelet ízeit, illetve autentikus terítékét a magyarok asztalára, és szakértői segítségre van szüksége a vámkezeléssel vagy a szállítmányozással kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma. >>>

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük